Речник на думите в българския език

Тълковен, синонимен, етимологичен, двупосочен Английско-Български речник
inforechnik.info
грешка?

камо

 

Тълковен речник

Българо-Английски речник

where is/are
КАМО я? where is she?
КАМО ги? where are they?
КАМО ли let alone, much less
КАМО да знаеше if only he knew

Подробна информация от Wikipedia

Камо - Ка̀мо (на италиански и на пиемонтски: Camo) е село и община в Северна Италия, община Санто Стефано Белбо, провинция Кунео, регион Пиемонт.
Камоли - Камо̀ли (на италиански: Camogli) е град и община в Северозападна Италия.
Камов - „Камов“ е компания за производство на вертолети в гр. Люберци, Московска област, Русия.
Камоинш (награда) - Наградата „Камоинш“ по името на португалския поет Луиш ди Камоинш е най-важната литературна награда в португалския свят.
Камотес (море) - Море Камотес (на английски: Camotes sea) е междуостровно море на Тихия океан, разположено в югоизточната част на Филипинския архипелаг, на територията на Филипините.
Камо (Армения) - Камо (на арменски: Կամո) е село и община в Армения, област Ширак. Според Националната статистическа служба на Република Армения през 2012 г.
Камос - Камос /Wadjkheperre Kamose/ е последен фараон от тиванската Седемнадесета династия на Древен Египет, управлявала в Горен Египет по време на Втория преходен период, който приключва с края на царуването на Камос.
Камоги - Камоги (на ирландски: camógaíocht) е ирландски спорт на трева, който се упражнява изключително само от жени и е тясно свързан с ирландския национален мъжки спорт хърлинг.
Луиш ди Камоинш - Луиш Ваш ди Камоинш (на португалски: Luís Vaz de Camões) е португалски поет. Той е определян като националният поет на Португалия и е сравняван с Омир, Вергилий, Данте и Шекспир.
Ка-60 - Камов Ка-60 „Косатка“ (на руски: Ка-60 „Касатка“) е руски многоцелеви хеликоптер. Вертолетът е на въоръжение във Военновъздушните силина Русия.
thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да ползвате през мобилни устройства или да инсталирате речник плъгин в браузър Firefox или IE.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.