разплета̀

 

Тълковен речник

разплетеш, мин. св. разплетох, мин. прич. разплел, св. – вж. разплитам.

Българо-Английски речник

Подробна информация от Wikipedia

Разплата (2016) - Разплата (2016) беше кеч pay-per-view турнир и WWE Network събитие, продуциран от WWE. Провежда се на 1 май 2016 в Allstate Arena в предградието Роузмънт, Илинойс в Чикаго.
Разплата (2017) - Разплата (2017) (на английски: WWE Payback 2017) е кеч pay-per-view (PPV) турнир и WWE Network събитие, продуцирано от WWE за марката Първична сила.
Разплата (2014) - Разплата (2014 г.) е предстоящата професионална борба с гледане (PPV) турнир произведено от WWE. Турнира ще се проведе на 1 юни 2014 г.
Разплата - Разплата е кеч събитие, продуцирано от WWE, компания в Кънектикът, излъчващо се на живо и достъпно чрез pay-per-view (PPV).
Разплата (2015) - „Рaзплaтa (2015)“ (на английски: Payback (2015)) е турнир на Световната федерация по кеч.thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да инсталираш речник плъгин в браузър IE или Firefox. Това е много удобно и спестява време.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.