прям

 

Тълковен речник

пряма, прямо, мн. прями, прил. Откровен, открит, искрен. Прям отговор.

Синонимен речник

(прил.) непосредствен, непосреден, пряк, прав, директен
(прил.) открит, откровен, явен, искрен, прямодушен, праволинеен, категоричен, смел, дързък, отворен, отявлен
(прил.) безпристрастен, правдив
(прил.) непресторен, спонтанен, непредвзет
(прил.) общителен, разговорлив
(прил.) недвусмислен, грубоват
(прил.) чистосърдечен, непринуден
(прил.) ясен, честен

Българо-Английски речник

straightforward, frank, open; blunt; outright, outspoken

Подробна информация от Wikipedia

Примера дивисион - Примера Дивисион, също така позната като ЛаЛига, е дивизията от най-високо ниво на професионалната футболна лига на Испания.
Приморско - Приморско е курортен черноморски град, който се намира в Югоизточна България – Област Бургас; в близост до градовете Созопол и Ахтопол.
Примати - Приматите (на латински: Primates, от на латински: primas - първи са разред плацентни бозайници. Този таксон обединява всички животински видове разделени в два подразреда - полумаймуни и маймуни, включително и Човека (Homo sapiens), който е систематизиран във втория подразред .
Примера дивисион 2012/13 - Примера дивисион 2012/13 (позната още като Ла Лига) е 82-ят сезон от основаването ѝ. Сезонът започна на 18 август 2012 и ще завърши на 1 юни 2013. Реал Мадрид са настоящият шампион.
Примера дивисион 2013/14 - Примера дивисион 2013/14 (позната още като Ла Лига) е 83-ят сезон от основаването ѝ. Сезонът започна на 17 август 2013 и ще завърши на 18 май 2014. Барселона е настоящият шампион.
Примера Дивисион (Аржентина) - Аржентинската Примера дивисион (на испански: Primera División de Argentina) е най-високото стъпало в аржентинския клубен футбол.
Промишленост на България - Като индустриализирана нация България има добре развита тежка и лека промишленост, която допринася за 32,1% от БВП на страната за 2006 г.
Промишленост - Промишлеността (или индустрията) е сектор от икономиката, включващ добива на полезни изкопаеми (добивна промишленост) и преработката на суровини в междинни или крайни продукти (преработваща промишленост).
Примера дивисион 2010/11 - Примера дивисион 2010/11 (познта като Ла Лига) ще е 80-ят сезон от основаването ѝ. Барселона е настоящият шампион, като спечелиха 20-тата си титла в Ла Лига предишният сезон за втори път подред.
Приморско (община) - Община Приморско се намира в Югоизточна България и е една от съставните общини на област Бургас.thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да инсталираш речник плъгин в браузър IE или Firefox. Това е много удобно и спестява време.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.