Речник на думите в българския език

Тълковен, синонимен, етимологичен, двупосочен Английско-Български речник
inforechnik.info
грешка?

призна̀я

 

Тълковен речник

признаеш, мин. св. признах, мин. прич. признал, св. – вж. признавам.

Българо-Английски речник

Подробна информация от Wikipedia

Признавам се за виновна - „Признавам се за виновна“ (на испански: Me declaro culpable) е мексиканска теленовела, режисирана от Серхио Катаньо, Клаудио Рейес Рубио и Луис Едуардо Рейес, и продуцирана от Анджели Несма Медина за Телевиса през 2017-2018 г.
Призна - Призна (на гръцки: Βραστή, Врасти, до 1926 година Πρίσνα, Присна) е историческо село в Гърция, дем Пела на административна област Централна Македония.
Признаци за делимост - Признак на делимост е правилото което позволява бързо да се определи дали дадено число се дели на друго, без да се извършва фактически операцията.
Признавам всичко - „Признавам всичко“ е български 3 сериен филм (телевизионен филм) от 1982 година, по сценарий и режисура на Милен Гетов.
Признание - „Признание“ е български игрален филм (драма) от 1969 година на режисьора Янко Янков, по сценарий на Димитър Валев и Янко Янков.
thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да ползвате през мобилни устройства или да инсталирате речник плъгин в браузър Firefox или IE.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.