потека̀

 

Тълковен речник

потечеш, мин. св. потекох, мин. прич. потекъл, св. – вж. потичам.

Българо-Английски речник

Подробна информация от Wikipedia

Потока (река) - Потока е река в Южна България – Област Пазарджик, общини Стрелча и Пазарджик и Област Пловдив, общини Съединение и Марица, ляв приток на река Марица.
Пътека на философите - Пътеката на философите (на немски: Philosophenweg, Философенвег) е пътека, чието начало се намира в хайделбергския квартал Ноенхайм и която се извива по склоновете на хълма Хайлигенберг.
Потока - Потока е село в Южна България.
Понтеканяно Фаяно - Понтеканя̀но Фая̀но (на италиански: Pontecagnano Faiano) е община в Южна Италия, провинция Салерно, регион Кампания.
Атанасовско езеро - Атанасовското езеро е езеро, разположено в границите на Бургас, между кварталите Изгрев и Сарафово и западно от тях.
Път - Път е всяка земна площ или съоръжение, предназначени за движение на пътни превозни средства или пешеходци.
Понте (Кампания) - По̀нте (на италиански: Ponte) е малко градче и община в Южна Италия, провинция Беневенто, регион Кампания.thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да инсталираш речник плъгин в браузър IE или Firefox. Това е много удобно и спестява време.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.