Речник на думите в българския език

Тълковен, синонимен, етимологичен, двупосочен Английско-Български речник
inforechnik.info
грешка?

мариачи

 

Тълковен речник

само мн.ч.
Един от най-разпространените жанрове на мексиканската народна музика, част от традиционната и съвременна мексиканска култура.

Етимологичен речник

от исп.Mariachi

Подробна информация от Wikipedia

Маричини езера - Маричините езера (или Маришки езера) са група от четири езера, разположени стъпалообразно в Маричинския циркус, оформил се между върховете Близнаците (Голям и Малък, 2779 m и 2777 m) на запад, Маришки чал (2765 m) на юг и Манчо (2771 m) на югоизток.
Маричини езера (резерват) - Маричини езера е несъществуващ природен резерват в Рила планина, България. След създаването на 24 февруари 1992 г.
Маричиче - Маричиче (на сръбски: Маричиће или Maričiće) е село в Сърбия, Топлишки окръг, община Куршумлия. Според Националната статистическа служба на Република Сърбия през 2011 г.
Мариахилф - Мариахилф (на немски: Mariahilf) е шестият окръг на Виена. Населението му е 31 853 жители (по приблизителна оценка от януари 2019 г.).
Горнотракийска низина - Горнотракийската низина е най-обширната низина в България. Тя е част от историко-географската област Тракия, като в България низината често се нарича само Тракия.
Марин Чилич - Марин Чилич (на хърватски: Marin Čilić) е хърватски тенисист, роден на 28 септември 1988 в Меджугорие, днес на територията на Босна и Херцеговина.
Мария Чонкан - Мария Чонкан (на румънски: Maria Cioncan) e румънска лекоатлетка.
thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да ползвате през мобилни устройства или да инсталирате речник плъгин в браузър Firefox или IE.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.