Речник на думите в българския език

Тълковен, синонимен, етимологичен, двупосочен Английско-Български речник
inforechnik.info
грешка?

дигита̀лен

 

Тълковен речник

мед. От­насящ се до или принадлежащ на пръсти­те.

Българо-Английски речник

дигита̀лен
прил., -на, -но, -ни digital.

Подробна информация от Wikipedia

Дигитален маркетинг - Дигитален маркетинг е вид маркетинг, който използва цифрови рекламни канали за комуникация за разпространение на продукти и услуги на максимално широка аудитория, за да се популяризира успешно дадената стока.
Дигитален пиар - Дигиталният пиар може да бъде идентифициран като серия от онлайн дейности за промотиране на продукти, услуги, проекти или събития на една фирма или организация, чрез дигитални връзки за връзки с обществеността.
Дигитално изкуство - Дигитално изкуство е общ термин за широк обхват от художествени творби и практики, които използват дигитална технология като основна част от креативния или на представянето на творбата процес.
Дигитална следа - Дигитална следа е термин, който проследява процеса на извършени дейности на потребител в дигиталното пространство.
Електронна библиотека - Електронната библиотека е сбор върху електронен носител на разнообразни материали от общ или специализиран характер.
Цифрова грамотност - Цифрова грамотност или дигитална грамотност е набор от компетенции, необходими за пълноценно участие на индивида в обществото на знанието.
thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да ползвате през мобилни устройства или да инсталирате речник плъгин в браузър Firefox или IE.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.