Речник на думите в българския език

Тълковен, синонимен, етимологичен, двупосочен Английско-Български речник
inforechnik.info
грешка?

съ̀чка

 

Тълковен речник

мн. съчки, ж. Малко отчупено клонче (обикн. сухо). Събирам съчки за огъня. Изпука съчка – някой идваше.
същ. умал. съчица, мн. съчици, ж.

Синонимен речник

(същ.) пръчка, клечка, клонче, стрък, стръкче

Българо-Английски речник

dry twig/stick

Подробна информация от Wikipedia

Съчуански пипер - Сечуанският пипер, известен още като китайски кориандър, е често използвана подправка в китайската, тибетската, непалската и индийската кухня, който се добива от два вида на японския пипер род Zanthoxylum - Z.
Съчуан - Съчуан (на мандарински:四川省; пинин: Sìchuān) e провинция в централната част на Китай. Административен център и най-голям град в провинцията е град Чънду.
Саскачеван (провинция) - Саска̀чеван или Саскачуан, Саскачъуан (SK; на английски: Saskatchewan, произнася се Са-ска̀-чъ-уан) е провинция на Канада.
Сачанли - Сачанли или Съчанли или Съчънли е бивше село в Гърция, разположено на територията на дем Козлукебир (Ариана), област Източна Македония и Тракия.
Саскачеван (река) - Саскачеван (на английски: Saskatchewan River) е река в централната част на Канада, провинции Саскачеван и Манитоба, вливаща се в езерото Уинипег, от системата на река Нелсън.
thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да ползвате през мобилни устройства или да инсталирате речник плъгин в браузър Firefox или IE.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.