срѐжа

 

Тълковен речник

срежеш, мин. св. срязах, мин. прич. срязал, св. – вж. срязвам.

Българо-Английски речник

Подробна информация от Wikipedia

Снежанка и седемте джуджета (филм, 1937) - Снежанка и седемте джуджета е първият пълнометражен анимационен филм, от 1937 г., създаден от компанията Дисни, по едноименната приказка на Братя Грим.
Снежанка (пещера) - Снежанка е името на пещера в Родопите, Община Пещера, България.
Снежанка - Снежанка на немски: Sneewittchen (съвременен немски правопис Schneewittchen, на английски: Snow White, на руски: Белоснежка) е световно популярен литературен герой от немската приказка "Снежанка и седемте джуджета", позната в различни варианти, най-известен е този на Братя Грим публикуван за пръв път в 1812 г.
Снежанка (връх) - Снежанка е връх в Родопите, България.
Сержант - Сержант (във флота: старшина I степен ) (на френски: sergent, на латински: serviens, служещ ) е военно звание на най-младши командир (подофицер) в състава на военните сили на много страни.
Сержант Слоутър - Робърт Римус (роден на 27 август 1948), по-добре познат под сценичното име Сержант Слоутър, е американски полу-пенсиониран професионален кечист, настоящо подписал с WWE в програмата на посланик.
Снежанка (салата) - „Снежанка“ (сух таратор) е българска традиционна салата. Сродна е с гръцката салата дзадзики, с турската джаджък и на подобни в сръбската, македонска и др.
Снежанка и ловецът - Снежанка и ловецът (на английски: Snow White and the Huntsman) е американски филм от 2012 година, базиран на приказката на братя Грим „Снежанка“ (Schneewittchen).
Снежа - Снежа е село в Югоизточна България. То се намира в община Руен, област Бургас.
Среща с непозната (филм, 1959) - "Среща с непозната" (на английски: Blind Date) е британска криминална мистерия от 1959 година на режисьора Джоузеф Лоузи с участието на Мишлин Прел.thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да инсталираш речник плъгин в браузър IE или Firefox. Това е много удобно и спестява време.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.