Речник на думите в българския език

Тълковен, синонимен, етимологичен, двупосочен Английско-Български речник
inforechnik.info
грешка?

сонм

 

Тълковен речник

1. остар. Събрание, сборище, тълпа.
2. Множество хора.

Синонимен речник

събрание, сборище, тълпа

Българо-Английски речник

книж. host

Подробна информация от Wikipedia

СОНМ (издателство) - Издателство „СОНМ“ е създадено през 1993 г. Негов директор е Веселин Праматаров – графичен дизайнер и художник, а главна редакторка – преводачката Тодорка Минева.
Сонмиани - Сонмиани е крайбрежно градче в Пакистан на около 45 км северозападно от Карачи. В близост до него има тестова площадка за свръхзвукови ракети, която се използва от 1962 г.
Сомалия - Сомалия (на сомалийски: Soomaaliya; на арабски: الصومال), официално Федерална Република Сомалия), известна до неотдавна като Демократична република Сомалия, е държава в Източна Африка.
Соната - Соната (на испански: sonar / на италиански: suonare – свиря) е музикална форма или произведение.
Сонетите на Шекспир - „Сонетите на Шекспир“ е наименованието на сборник от 154 сонета смятани за дело на младия лирик Уилям Шекспир и въвежда теми като преходния характер на времето, любовта, красотата и тленността.
Соня Немска - Соня Лукова Немска, по известна само като Соня Немска, е българска попфолк певица.
Сомовит - Со̀мовит е село в Северна България. То се намира в община Гулянци, област Плевен на река Дунав. Сомовит е единственото село в България с железопътна гара и пристанище.
Сони Ериксон Оупън 2010 - Сони Ериксон Оупън 2010 е 26-тото издание на Сони Ериксон Оупън. Турнирът е част от категория „Висши“ на WTA Тур 2010. Провежда се в Кий Бискейн, САЩ от 22 март до 4 април.
Сони Ериксон Оупън 2011 - Сони Ериксон Оупън 2011 е 27-мото издание на Сони Ериксон Оупън. Турнирът е част от категория „Висши“ на WTA Тур 2011. Провежда се в Кий Бискейн, САЩ от 21 март до 3 април.
Сонгея - Сонгея (на английски и на суахили: Songea) е град в Южна Танзания, в близост до границата с Малави. През 2006 година е обявен за административен център на регион Рувума.
thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да ползвате през мобилни устройства или да инсталирате речник плъгин в браузър Firefox или IE.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.