Речник на думите в българския език

Тълковен, синонимен, етимологичен, двупосочен Английско-Български речник
inforechnik.info
грешка?

сетрѐ

 

Тълковен речник

мн. сетрета, ср. Остар. Късо мъжко палто.

Българо-Английски речник

short jacket

Подробна информация от Wikipedia

Стрептококов фарингит - Стрептококовият фарингит или стрептококова инфекция на гърлото е заболяване, което се причинява от бактерия, наречена “Група A streptococcus”.
Серина Уилямс - Серѝна Джамѐка Уѝлямс (на английски: Serena Jameka Williams) е професионална американска тенисистка, родена в Сагъно, Мичиган на 26 септември 1981 г.
Стрелча - Стрѐлча е град в Централна България. Той се намира в област Пазарджик и е в близост до град Панагюрище и град Копривщица.
Секретариат на ЦК на БКП - Секретариатът на ЦК на БКП, до 27 декември 1948 г. БРП (к.), е съставна част от структурата на Централния комитет и съществува в периода 1944 – 1989 г.
Серебро - „Серебро̀“ (на руски: Серебро, стилизирано като SEREBRO, в превод сребро) е руско дамско поп трио, създадено през 2006 г.
Стереоскопия - Стереоскопия е техника за постигане или подсилване на илюзията за дълбочина на образа чрез средства за стереопсис, предназначени за бинокулярно зрение.
Серен диоксид - Серният диоксид (SO2) е безцветен газ с остра, задушлива миризма.
Стрес - Стрес в психологията, неврологията и психиатрията е състояние на силно физическо, нервно напрежение, предизвикано от негативни фактори или отрицателно физическо, или емоционално въздействие и усещане.
Стрелча (община) - Община Стрелча се намира в Южна България и е една от съставните общини на Област Пазарджик.
Серенай Саръкая - Серенай Саръкая (на турски: Serenay Sarıkaya) е турска актриса и модел. Тя е участвала в конкурса Мис Турция 2010, като е заела второ място, а през 2014 е избрана за жена на годината от GQ.
thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да ползвате през мобилни устройства или да инсталирате речник плъгин в браузър Firefox или IE.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.