Речник на думите в българския език

Тълковен, синонимен, етимологичен, двупосочен Английско-Български речник
inforechnik.info
грешка?

сѐпна

 

Тълковен речник

сепнеш, мин. св. сепнах, мин. прич. сепнал, св. – вж. сепвам.

Българо-Английски речник

Подробна информация от Wikipedia

Сенахериб - Сенахериб (около 705 – януари 681 пр.н.е.), е син на Саргон II, когото наследил на асирийския престол и царувал 37 години (720-681 пр.н.е.
Сенат - Сенат (лат. senatus, от senex – Съвет на старейшините) е един от висшите държавни органи в древен Рим.
Сенат на Казахстан - Парламентът на Република Казахстан е висш представителен орган на Републиката, който осъществява законодателни функции.
Сенна хрема - Сенна хрема, алергичен ринит или полиноза (от „полен“ – тичинковия прашец на цветя и треви), е името на алергична реакция на организма и най-вече на горните дихателни пътища към полени.
Сепаратизъм - Сепаратизъм (от лат. separatio, разделям) е термин, описващ настроение, действие или движение за отделяне на дадена група хора от по-голяма обществена единица.
Сенаки - Сенаки (на грузински: სენაკი) е град в западната част на Грузия на територията на областта Самагрело-Земо-Сванети.
Семнан (остан) - 35.461667, 54.720556
Сена - Сена (на френски: Seine, на френски се произнася Сен) е бавнотечаща река в Северна Франция. Извира близо до град Дижон и преминава през Париж, като накрая се влива в Атлантическия океан чрез естуар.
Сенат на САЩ - Сенатът на САЩ (на английски: United States Senate) е една от двете камари на Конгреса на САЩ, другата е Камарата на представителите.
Сепаративни преговори на България със Съюзниците (1944) - Сепаративните преговори на България със Съюзниците са тайни преговори водени от Стойчо Мошанов през лятото на 1944 година за излизане на България от Втората световна война (1939-1945) и за сключване на сепаративен мир с представителите на САЩ и Великобритания.
thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да ползвате през мобилни устройства или да инсталирате речник плъгин в браузър Firefox или IE.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.