Речник на думите в българския език

Тълковен, синонимен, етимологичен, двупосочен Английско-Български речник
inforechnik.info
грешка?

себум

 

Тълковен речник

мед. Секрета произвеждан от мастните жлези.

Българо-Английски речник

sebum

Подробна информация от Wikipedia

Себум - Себумът е специфичен мастен секрет отделян от мастните жлези. Прекомерната секреция на себум води до запушване на мастните жлези, което води до появата на акне.
Себу - Себу (на тагалог: Lungsod ng Cebu) е град във Филипините. Населението му е 922 611 жители (2015 г.) – 2-ри по население в страната.
Себуански език - Себуански език (Sugboanon) е австронезийски език, от подгрупата на бисайските езици. На него говорят около 21 000 000 души, основно в южните части на Филипините.
Серум - Серум (на латински: serum ) в медицината може да се отнася до:
Себуро - Себуро е измислен производител на малки оръжия, сътворен от Масамуне Широу. Оръжието може да се открие в много от произведенията на автора.
Сабу Мартинес - Луис „Сабу“ Мартинес (на английски: Louis "Sabu" Martinez) е американски изпълнител на конга и перкусионист.
thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да ползвате през мобилни устройства или да инсталирате речник плъгин в браузър Firefox или IE.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.