Речник на думите в българския език

Тълковен, синонимен, етимологичен, двупосочен Английско-Български речник
inforechnik.info
грешка?

разла̀т

 

Тълковен речник

разлата, разлато, мн. разлати, прил. Плитък и широк. Разлата чиния.

Синонимен речник

(прил.) плосък, широк, разширен, разпръснат, разпрострян, разгърнат, разтопен, разпънат

Българо-Английски речник

flat, shallow; sprawling
(за стил) diffuse, wordy
РАЗЛАТa равнина a rolling plain

Подробна информация от Wikipedia

Разплата (2017) - Разплата (2017) (на английски: WWE Payback 2017) е кеч pay-per-view (PPV) турнир и WWE Network събитие, продуцирано от WWE за марката Първична сила.
Разплата (2016) - Разплата (2016) беше кеч pay-per-view турнир и WWE Network събитие, продуциран от WWE. Провежда се на 1 май 2016 в Allstate Arena в предградието Роузмънт, Илинойс в Чикаго.
Разплата - Разплата е кеч събитие, продуцирано от WWE, компания в Кънектикът, излъчващо се на живо и достъпно чрез pay-per-view (PPV).
Разплата (2014) - Разплата (2014 г.) е предстоящата професионална борба с гледане (PPV) турнир произведено от WWE. Турнира ще се проведе на 1 юни 2014 г.
Раслатица - Раслатица е планински рид в централната част на Същинска Средна гора, разположена на територията на Софийска и Пловдивска област.Ридът Раслатица е третият по височина планински рид в Същинска Средна гора, който се простира от север на юг на около 25 км, а ширината му достига до 7 км.
Разплата (2015) - „Рaзплaтa (2015)“ (на английски: Payback (2015)) е турнир на Световната федерация по кеч.
Да разлаем кучетата - „Да разлаем кучетата“ (на английски: Wag the Dog) е американски комедиен филм от 1997 г. на режисьора Бари Левинсън.
Да разлаем съседите още веднъж - „Да разлаем съседите още веднъж“ (на английски: Neighbors 2: Sorority Rising) е американски филм от 2016 година, комедия на режисьора Никълъс Столър по негов сценарий в съавторство с Ендрю Коен, Брендън О'Брайън, Сет Роугън и Ивън Голдберг.
Декомпозиция по сингулярни стойности - Разлагане по особени стойности на една матрица представлява разлагането ѝ на произведение от три матрици
thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да ползвате през мобилни устройства или да инсталирате речник плъгин в браузър Firefox или IE.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.