похитя̀

 

Тълковен речник

похитиш, мин. св. похитих, мин. прич. похитил, св. – вж. похищавам.

Българо-Английски речник

похитя̀
= похища̀вам гл. ravish, kidnap; outrage; (жена) rape; abduct.

Подробна информация от Wikipedia

Похитителят на мълнии - Похитителят на мълнии (на английски: The Lightning Thief) е фентъзи/приключенски роман базиран на гръцката митология, първият роман за юноши, написан от автора Рик Риърдън.
Похитителите на изчезналия кивот - „Похитителите на изчезналия кивот“ (известен и като „Индиана Джоунс и похитителите на изчезналия кивот“) е американски приключенски филм от 1981 година, режисиран от Стивън Спилбърг, с продуцент Джордж Лукас и изпълнител на главната роля Харисън Форд.
Похитители на боички - "Похитители на боички" (на руски: Похитители красок) е съветски анимационен филм от 1959 година на режисьора Лев Атаманов, създаден от киностудиото Союзмултфилм.
Пърси Джаксън и боговете на Олимп: Похитителят на мълнии - Пърси Джаксън и боговете на Олимп: Похитителят на мълнии е фентъзи-прключенски филм, режисиран от Крис Кълъмбъс.thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да инсталираш речник плъгин в браузър IE или Firefox. Това е много удобно и спестява време.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.