постѝт

 

Тълковен речник

мед. Възпаление на препуциума, обикновено се съчетава с баланит – възпаление на главичката на пениса.

Българо-Английски речник

постѝт
м., само ед. мед. posthitis.

Подробна информация от Wikipedia

Проституция - Проституция е продаването на сексуални услуги като полово сношение и орален секс срещу пари или друг вид материални облаги.
Посетител (шаблон) - В обектно-ориентираното програмиране и софтуерното инженерство, дизайнерският шаблон, наречен „посетител“, представлява метод за отделяне на даден алгоритъм от обектната структура, върху която оперира.
Постимпресионизъм - Постимпресионизма (Post-Impressionism – след Импресионизма) е преобладаващо френско изкуство, което се развива между 1886 и 1905 г.
Посттравматичен стрес - Посттравматично стресово разстройство (от английски: Posttraumatic stress disorder, PTSD), или накратко посттравматичен стрес (на английски: posttraumatic stress), изписвано и като пост-травматичен стрес(ПТС) е силно тревожно разстройство, което може да се развие след излагане на каквото и да е събитие, водещо до психологическа травма.
Посетители (сериал, 2009) - „Посетители“ (на английски: V) е американски научнофантастичен сериал, римейк на минисериала със същото име, с изпълнителни продуценти Скот Питърс, който е създател на „4400“, Джейс Хол, Стив Пърлман и Джефри Бел.
Постструктурализъм - Макар понякога да се смята за поддтермин, или за инклузивен и съдържащ се в понятието постмодернизъм термин, постструктурализмът има ясни граници на своето значение и самостоятелност на понятието.
Портитовци - Портѝтовци е село в Северозападна България. То се намира в община Бойчиновци, област Монтана.
Проституция в Свазиленд - Проституцията в Свазиленд е незаконна, и органите на реда прилагат закона, въпреки че понякога те си затварят очите при проституция в клубовете.Според Държавния департамент на САЩ, Свазиленд е източник, дестинация и транзитна страна за жени и деца, жертви на трафик на вътрешно и на транснационално равнище за целите на търговска сексуална експлоатация, домашно робство и принудителен труд в селското стопанство.
Проституция в Танзания - Проституцията в Танзания е незаконна, но на практика е широко разпространена. Много жени са принудени да проституират поради бедността и разпадането на семейните ценности.
Постиндустриално общество - Постиндустриално общество е общество, което преминава през фазата на доминиране от вторичния икономически сектор и се придвижва към структура на общество, базирано на осигуряването на информационни услуги, иновация, финанси и услуги.thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да инсталираш речник плъгин в браузър IE или Firefox. Това е много удобно и спестява време.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.