помѐтна

 

Тълковен речник

пометнеш, мин. св. пометнах, мин. прич. пометнал, св. – вж. помятам.

Българо-Английски речник

Подробна информация от Wikipedia

Паметна плоча - Паметната плоча или само плоча е плоча от метал, керамика, камък, дърво или друг материал, която най-често е закрепена към стена, камък или друга повърхност – често фасади на сгради, паметници, на подове, тротоари или край пътища и която носи текст или изображение или и двете, в памет на една или повече личности (там където са живели, работили или са били убити), на исторически събития (където са се случили), за отбелязване на предишното предназначение на мястото или за нещо друго от съществено ...»
Поместна църква - Поместна църква или поместна православна църква в православието е административно отделна църковна организация, обособена на територията на отделна държава или провинция.
Почетна награда на австрийските книгоиздатели за толерантност в мислите и действията - „Почетната награда на австрийските книгоиздатели за толерантност в мислите и действията“ (на немски: Ehrenpreis des österreichischen Buchhandels für Toleranz in Denken und Handeln) се присъжда от 1990 г.
Почетна награда на „Дружество Хайнрих Хайне“ - Почетната награда на „Дружество Хайнрих Хайне“ (на немски: Ehrengabe der Heinrich-Heine-Gesellschaft) се присъжда след 1965 г.thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да инсталираш речник плъгин в браузър IE или Firefox. Това е много удобно и спестява време.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.