мислѝм

 

Тълковен речник

мислима, мислимо, мн. мислими, прил. Възможен; който може да се случи.

Българо-Английски речник

1. conceivable, thinkable
(възможен) possible, feasible
2. (въображаем) imaginary

Подробна информация от Wikipedia

Мислиш си, че можеш да танцуваш (САЩ) - Мислиш си, че можеш да танцуваш (САЩ) (на английски: So You Think You Can Dance, SYTYCD) е американско телевизионно танцово риалити, което се излъчва по FOX в САЩ.
Милиметър - Милиметърът (означение mm) е една хилядна от метъра, който е основната единица за дължина в системата SI.
Мислителят - Мислителят (на френски: Le Penseur) е една от най-известните скулптури на френския скулптор Огюст Роден.
Милиметър живачен стълб - Милиметър живачен стълб (mm Hg) е извънсистемна единица за измерване на налягане, равна на 101 325/760 ≈ 133,322 368 4 Pa; Нарича се също тор (международно означение Torr) в чест на Еванджелиста Торичели.
Философия - Философията (от гръцки: φιλοσοφια, от φιλεῖν – обичам и σοφία – мъдрост) е изследване на общите и фундаментални въпроси, засягащи човека и света.
Милиметрова хартия - Милиметровата хартия е разграфена с линии през един милиметър. За улеснение на всеки пети, десети и стотен милиметър линиите са удебелени.
Дискография на Емилия - Дискографията на българската певица Емилия се състои от 10 албума и 2 видеоалбума. Тя също така е заснела клипове към 76 песни от репертоара си.
Мозъчен тръст - Мозъчните тръстове, наричани още „аналитически центрове“, „фабрики за мисли“, „резервоар за мисли“ и „мислителен таран“ (на английски: think tanks) са неправителствени изследователски организации и групи, които по правило съсредоточват усилията си в областта на социалните науки – политика, икономика, социология, право и т.н.
Мили Меджлис (Азербайджан) - Мили Меджлис (на азербайджански: Azərbaycan Respublikasının Milli Məclisi) е еднокамарният парламент на Азербайджан.
Мили мой Мио - „Мили мой Мио“ (оригинално заглавие на шведски: Mio, min Mio) е роман от шведската писателка Астрид Линдгрен.thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да инсталираш речник плъгин в браузър IE или Firefox. Това е много удобно и спестява време.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.