Речник на думите в българския език

Тълковен, синонимен, етимологичен, двупосочен Английско-Български речник
inforechnik.info
грешка?

малеол

 

Тълковен речник

мед. Глезен – различават се вътрешен глезен (malleolus medialis, намиращ се в дисталния край на големия пищял) и външен глезен(malleolus lateralis, намиращ се в дисталния край на малкия пищял).

Българо-Английски речник

malleolus, ankle

Подробна информация от Wikipedia

Малео - Малѐо (на италиански: Maleo, на западноломбардски: Malè, Мале) е малко градче и община в Северна Италия, провинция Лоди, регион Ломбардия.
Мальоло - Мальо̀ло (на италиански: Magliolo; на лигурски: Maggiêu, Маджеу) е село и община в Северна Италия, провинция Савона, регион Лигурия.
Малеболджия - Малеболджия (на английски: Malebolgia) е измислен комиксов персонаж, създаден от Тод Макфарлън. Името е взето от названието на осмия кръг в Божествена комедия на Данте Алигиери.
Мало Липе - Мало Липе (на словенски: Malo Lipje) е село в Словения, регион Югоизточна Словения, община Жужемберк. Според Националната статистическа служба на Република Словения през 2015 г.
Мал Уолдрон - Малкълм Ърл Уолдрон, по-известен като Мал Уолдрон, е американски джаз пианист, композитор и аранжор. Започва да свири професионално в Ню Йорк през 1950, като преди това завършва обучение в университет.
thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да ползвате през мобилни устройства или да инсталирате речник плъгин в браузър Firefox или IE.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.