Речник на думите в българския език

Тълковен, синонимен, етимологичен, двупосочен Английско-Български речник
inforechnik.info
грешка?

консултатѝвен

 

Тълковен речник

консултативна, консултативно, мн. консултативни, прил. Който се отнася до консулт и консултация.

Синонимен речник

(прил.) съвещателен, съветнически

Българо-Английски речник

consultative, advisory

Подробна информация от Wikipedia

Консултативен съвет за национална сигурност - Консултативният съвет за национална сигурност е съвещателен орган по въпросите на националната сигурност към президента на Република България.
Консултативен съвет за политиката по кафето - Консултативният съвет за политиката по кафето (на португалски: Conselho Deliberativo da Política do Café (CDPC) е колегиален консултативен орган към Министерството на земеделието на Бразилия, който обсъжда, одобрява и направлява обществените политики, насочени към производството, търговията, експорта и популяризирането на бразилското кафе.
Консултативна психология - Консултативна психология е психологическа специалност, която обхваща изследвания и приложна работа в няколко обширни области: процес на консултиране и резултати, супервизия и обучение, развитие и консултиране в областта на кариерата, превенция и здраве.
thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да ползвате през мобилни устройства или да инсталирате речник плъгин в браузър Firefox или IE.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.