комуто

 

Тълковен речник

– вж. който.

Българо-Английски речник

to whom, who(m)... to, that... to

Подробна информация от Wikipedia

Комитопули - Комитопули (на византийски гръцки: Κομητόπουλοι, Komitopuloï или Komitopuli, от гръцкото κομιτοπούλος- син на комита) са наречени синовете на управителя на комитат (област) Средец, българският болярин комит Никола.
Комутативни договори - Комутативни са вид сделки предоставящи имотна облага, при които страните по тях знаят още в момента на договарянето точно какво ще получат при упражняването на правата си и какво дължат при изпълнението на задълженията си.
Комутатор - Комутатор може да се отнася до:
Комутативност - Комутативността е свойството на някои бинарни операции да запазват стойността си при размяна местата на двата операнда.
Комутируем достъп - Комутируем достъп (на английски: dial-up) до Интернет — е телефонна услуга, позволяваща на компютър, снабден с модем, да се свърже с друг компютър по телефонната мрежа, за предаване на данни (например за достъп до Интернет).
Комутационен панел - Комутационен панел или контролен панел (терминът зависи от областта на приложение) представлява щекерно наборно поле за контакти (гнезда), в които могат се включват щепсели за затваряне на електрическа верига.
Комутативна алгебра - Комутативната алгебра е дял на математиката изучаващ комутативни пръстени и алгебри, както и свързаните с тях идеали и модули.
Косут (окръг, Айова) - Окръг Косут (на английски: Kossuth County) е окръг в щата Айова, Съединени американски щати. Площта му е 2 523 km², а населението - 17 163 души (2000).thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да инсталираш речник плъгин в браузър IE или Firefox. Това е много удобно и спестява време.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.