Думата не е открита в речника


Ако искаш да разбереш значението на тази дума
ще сме ти благодарни, ако в сайта Zak.bg в категория Образование
въведеш въпроса "Какво означава ембл?"
(В полето Етикети въведи речник)

След това, може да отговориш, ако знаеш отговора.
Регистрираните потребители печелят точки ;)

Може да ни пишеш на имейл адрес infoимейл за връзка с речникаrechnik.info

Подробна информация от Wikipedia

Емблема на Франция - Франция няма герб. Настоящата емблема на страната датира от 1953 година и няма никакъв правен статут като официален символ на Френската република.
Емблема на Италия - Емблемата на Италианската република (на италиански: Emblema della Repubblica Italiana) е приета като държавен символ на страната официално на 5 май 1948 година.
Емблема на Турция - Турция е една от малкото страни, които нямат национален герб. Вместо него като национален символ често се среща следното лого или емблема.
Емблема - Емблемата на старогръцки: ἔμβλημα – „вставка“) е символично изображение на идея в рисунка или пластика, на което е даден определен смисъл.
Емблема на Афганистан - Емблемата на Афганистан се появява като национален символ първо на знамето на страната, след което е приспособена като национална емблема в качеството си на герб.
Емблема на Република Сръбска - Емблемата на Република Сръбска е настоящият символ на босненската сръбска република. Утвърдена е от правителството на 16 юни 2007 г.
Емблема на Джибути - Гербът на Джибути (от хералдическа гледна точка – емблема) е утвърден на 27 юни 1977 г., след като страната получава независимост от Франция.
Емилия (певица) - Емилия Янчева Вълева, по-известна само като Емилия, е българска поп-фолк певица.
Емил Димитров - Емил Димитров Димитров е български поп певец, музикант и композитор. Популярен е с песните си „Ако си дал“, „Моя страна, моя България“, „Нашият сигнал“, „Само един живот“, „Джулия“, „Арлекино“, „Писмо до мама“ и др.
Емили Блънт - Емили Блънт (на английски: Emily Blunt) е английска театрална и филмова актриса. Носителка на „Златен глобус“ и „Сатурн“, номинирана е за „Сателит“ и две награди „БАФТА“.
thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да инсталираш речник плъгин в браузър IE или Firefox. Това е много удобно и спестява време.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.