Речник на думите в българския език

Тълковен, синонимен, етимологичен, двупосочен Английско-Български речник
inforechnik.info
грешка?

анти

 

Има такава дума в речника, но все още няма описание за нея.

Ако знаеш значението на тази дума,
моля напиши ни го на стената във Facebook
или го изпрати от тази уеб форма
или го прати на имейл адрес infoимейл за връзка с речникаrechnik.info

Подробна информация от Wikipedia

Анти (племенен съюз) - Антите (на старогръцки: Áνται, на латински: Antae) са източнославянски племенен съюз от късната желязна епоха в днешните югозападна и централна Украйна, Молдова и югоизточна Румъния.
Антицигански вълнения в България 2011 - Антициганските вълнения в България от 2011 година започват след 24 септември, когато в пловдивското село Катуница избухват локални размирици срещу фамилията на престъпния цигански бос Кирил Рашков (известен като „Цар Киро“) с искане тя да бъде изселена.
Античен театър (Пловдив) - Античният театър на Филипополис е сред най-добре запазените антични театри в света и сред основните туристически атракции на Пловдив.
Антимонополни протести в България 2013 - За други протести виж Протести в България (2013).Протестите от зимата на 2013 г. са политически протести, започнали в края на януари 2013 г.
Антисемитизъм - Антисемитизмът е враждебност или предубеждение спрямо евреите, което граничи от индивидуална ненавист до институционално насилствено гонение.
Антибиотик - Антибиотик (от старогръцки: ἀντί, „срещу“, и βίος, „живот“) е вещество или съединение с подчертан биологичен ефект, изразен в унищожаването или забавянето на растежа на микроорганизми, като бактерии, гъби и протозои.
Антим I - Антим I е виден висш български православен духовник, пръв екзарх на самостоятелната Българска екзархия.
Антигуа и Барбуда - Антигуа и Барбуда (на английски: Antigua and Barbuda; на испански: Antigua y Barbuda) е островна държава, разположена в източната част на Карибско море, на границата с Атлантическия океан.
Антигуа Гватемала - Антигуа Гватемала или както още я наричат Ла Антигуа (на испански: La Antigua Guatemala; превод: „Старата Гватемала“) е бившата колониална столица на Гватемала.
Античен стадион (Пловдив) - Античният стадион на Филипопол, днешен Пловдив, е изграден в началото на ІІ в., по времето на император Адриан (117 – 138).
thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да ползвате през мобилни устройства или да инсталирате речник плъгин в браузър Firefox или IE.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.