Речник на думите в българския език

Тълковен, синонимен, етимологичен, двупосочен Английско-Български речник
inforechnik.info
грешка?

тази

 

Тълковен речник

– вж. този.

Българо-Английски речник

this, that
ТАЗИ вечер tonight

Подробна информация от Wikipedia

Тази сутрин - Тази сутрин е сутрешно актуално-информационно предаване на бТВ, което започва излъчване на 4 декември 2000 до днес.
Тази събота и неделя - „Тази събота и неделя“ е сутрешно токшоу с водещи Александра Кръстева, Диана Любенова и Жени Марчева. Предаването се реализира в студийния комплекс на bTV и се излъчва на живо всяка събота и неделя от 08:00 ч.
Тази хубава зряла възраст - „Тази хубава зряла възраст“ е български игрален филм (драма) от 1984 година на режисьора Хачо Бояджиев, по сценарий на Любен Станев.
Тази кръв трябваше да се пролее - „Тази кръв трябваше да се пролее“ е български игрален филм (драма) от 1985 година на режисьора Сергей Гяуров, по сценарий на Драгомир Асенов и Леон Даниел.
Харун Тазиев - Харун Тазиев (на френски: Haroun Tazieff) е белгийско-френски вулканолог, геолог и писател.
Талия (певица) - Ариадна Талия Соди Миранда (на испански: Ariadna Thalía Sodi Miranda), известна като Талия, е мексиканска певица, актриса, бизнес дама, писателка и радиоводеща.
Талин - Та̀лин (на естонски Tallinn, исторически Reval, Ревель) е столица и най-голям град на Естония. Главен административен център на област Харю.
Танин - Танините са клас полифенолни биомолекули, които се свързват към и утаяват протеини и други органични съединения като аминокиселини и алкалоиди.
Тами Хоуг - Тами Хоуг (на английски: Tami Hoag) е американска писателка на бестселъри в жанровете трилър и романс.
Таити - Таити (на френски: Tahiti) е най-големият остров във Френска Полинезия. Намира се в архипелага Дружествени острови в южната част на Тихия океан.
thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да ползвате през мобилни устройства или да инсталирате речник плъгин в браузър Firefox или IE.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.