Речник на думите в българския език

Тълковен, синонимен, етимологичен, двупосочен Английско-Български речник
inforechnik.info

Думата не е открита в речника


Ако искаш да разбереш значението на тази дума
ще сме ти благодарни, ако в сайта Zak.bg в категория Образование
въведеш въпроса "Какво означава свој?"
(В полето Етикети въведи речник)

След това, може да отговориш, ако знаеш отговора.
Регистрираните потребители печелят точки ;)

Може да ни пишеш на имейл адрес infoимейл за връзка с речникаrechnik.info

Подробна информация от Wikipedia

Свободен дух - Свободен дух (на турски: Erkenci Kuş, в най-близък превод Ранобудна птичка) е турски сериал, примиерно излъчен през 2018 г.
Своге - Сво̀ге е град в Западна България. Той се намира в Софийска област и е на 42 km северно от град София. Градът е административен център на община Своге.
Своевременна подмяна на респираторните филтри - Своевременната подмяна на респираторните филтри е важен проблем, който възниква при работа в замърсена атмосфера, при което обикновено се използват нескъпи и удобни филтриращи респиратори.
Своге (община) - Община Своге се намира в Западна България и е една от съставните общини на Софийска област.
Свободна воля - Свободната воля е възможността за безпрепятствен избор между различни възможни начини на действие.Свободната воля е тясно свързана с концепциите за морална отговорност, заслуга, вина, грях и други оценки, които са приложими само към свободно избрани действия.
Свобода - Свобода (на латински: libertas) е способността на съзнанието да мисли и действа в съответствие с волята на самия човек, но във връзка с по-висши закони и порядък.
Свобода на словото - Свободата на словото, срещано и като свобода на изразяване, е сред най-важните граждански свободи.
Свобода на вероизповеданието - Свободата на религията и вярата e принцип поддържащ свободата на личен избор на религия и вяра (между 19 големи религии и 270 големи религиозни групи в света), както и свободата да не се изповядва никоя религия или вяра, ако човек е атеист.
Свободно време - Свободно време е време, прекарано извън бизнес, трудови отношения, търсене на работа, домакински задачи и образование, както и необходимите действия за ядене и спане.
Свободен софтуер - За софтуер, който е безплатен за потребителя, вижте безплатен софтуер.thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да ползвате през мобилни устройства или да инсталирате речник плъгин в браузър Firefox или IE.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.