Речник на думите в българския език

Тълковен, синонимен, етимологичен, двупосочен Английско-Български речник
inforechnik.info
грешка?

самолѝчен

 

Тълковен речник

самолична, самолично, мн. самолични, прил. Който принадлежи на дадено лице или се извършва от дадено лице; личен. Самоличен подпис. Самолични вещи.
• нареч. самолично. Явявам се самолично. Убивам самолично.

Българо-Английски речник

personal

Подробна информация от Wikipedia

Самоличността на Борн (филм, 2002) - „Самоличността на Борн“ (на английски: The Bourne Identity) е шпионски филм от 2002 г., адаптация на едноименния роман на Робърт Лъдлъм.
Самоличност на аванта - „Самоличност на аванта“ (на английски: Identity Thief) е комедиен филм от 2013 година, режисиран от Сет Гордън, сценарият е на Крег Мезин.
Самоличност (филм) - „Самоличност“ (на английски: Identity) е американски трилър от 2003 година със сценарий от Майкъл Куни и режисиран от Джеймс Манголд.
Самоличност - За филма „Самоличност“ вижте Самоличност (филм)Във философията самоличността е качеството да бъдеш „същия като“.
Терапия - Виж още лечениеТерапията (от гр. θεραπεία - лечение) е подход за възстановяване на здравния баланс в организма, това е медицинска наука, която изучава методите и средствата за прекратяване на болестния процес и възстановяване на нормалното състояние на организма.
thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да ползвате през мобилни устройства или да инсталирате речник плъгин в браузър Firefox или IE.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.