прѝхна

 

Тълковен речник

прихнеш, мин. св. прихнах, мин. прич. прихнал, св. – вж. прихвам.

Българо-Английски речник

Подробна информация от Wikipedia

Признавам се за виновна - „Признавам се за виновна“ (на испански: Me declaro culpable) е мексиканска теленовела, режисирана от Серхио Катаньо, Клаудио Рейес Рубио и Луис Едуардо Рейес, и продуцирана от Анджели Несма Медина за Телевиса през 2017-2018 г.
Признаци за делимост - Признак на делимост е правилото което позволява бързо да се определи дали дадено число се дели на друго, без да се извършва фактически операцията.
Приен - Приен (на старогръцки език Πριήνη) е древногръцки полис от Йония, намирал се на устието на река Меандър.
Принадена стойност - Принадена стойност е понятие, въведено от марксизма, по-точно в книгата на Карл Маркс „Капиталът“.
Признание - „Признание“ е български игрален филм (драма) от 1969 година на режисьора Янко Янков, по сценарий на Димитър Валев и Янко Янков.
Признавам всичко - „Признавам всичко“ е български сериен филм (телевизионен филм) от 1987 година, по сценарий и режисура на Милен Гетов.
Приханкайска низина - Приханкайската низина (на руски: Приханкайская низменность) е обширна низина в Далечния изток, простираща се на територията на Приморски край в Русия и провинция Хъйлундзян в Китай.
Пласничево - Пласничево (на гръцки: Κρύα Βρύση, Крия Вриси, до 1927 година Πλάσνα, Пласна) е град в Република Гърция, дем Пела на административна област Централна Македония с 6535 жители (2001).thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да инсталираш речник плъгин в браузър IE или Firefox. Това е много удобно и спестява време.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.