кокѝли

 

Тълковен речник

само мн. Дълги пръти, приспособени за ходене с тях. За циркови номера или карнавали.

Българо-Английски речник

stilts

Подробна информация от Wikipedia

Кокилобегач - Кокилобегачът (Himantopus himantopus) е птица от семейство Дъждосвирцови (Charadriidae). Среща се и в България, където обитава предимно блата и езера.
Кокиния - Кокиния или Сувин (на гръцки: Κοκκινιά; до 1927 година: Σούμπινο, Субино), е село в Република Гърция, в дем Гревена, област Западна Македония.
Кобилица - Кобилицата е приспособление, което представлява здрав прът носен на рамо за пренасяне на две тежести едновременно.
Кобилино - Кобилино е село в Южна България. То се намира в община Ивайловград, област Хасково.
Кобила - Кобилата е възрастен женски кон.
Кобилино бранище - Седловината Кобѝлино бра̀нище е планински проход (седловина) в Западна България, между Северозападния и Централния дял на Рила, в Община Самоков, Софийска област и Община Рила, област Кюстендил.
Кокиния (планина) - Кокиния (на гръцки: Κοκκινιά) е планина между Етолия и Евритания в континентална Гърция.
Копили - Копили (на украински: Копили) е село в Украйна, Полтавски район на Полтавска област. Намира се в община Терешки, на 3 km югоизточно от Полтава в близост до сливането на реките Ворскла и Коломак.
Цецилий Матерн - Цецилий Матерн (на гръцки: Και Ματερνου, на латински: Caecilius Maternus) е римски управител (legatus Augusti pro praetore Thraciae) на провинция Тракия по времето на август Комод през 187 г.
Коки Мизуно - Коки Мизуно (на японски: 水野 晃樹) е японски футболист.thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да инсталираш речник плъгин в браузър IE или Firefox. Това е много удобно и спестява време.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.