Речник на думите в българския език

Тълковен, синонимен, етимологичен, двупосочен Английско-Български речник
inforechnik.info
грешка?

кемѐр

 

Тълковен речник

Широк кожен колан за носене на пари.

Българо-Английски речник

1. money-belt
2. mantel-piece
3. span (of a bridge)

Подробна информация от Wikipedia

Кемеровска област - Кемеровска област е субект на Руската федерация, в Сибирския федерален окръг. Площ 95 725 km (34-то място по големина в Руската Федерация, 0,56% от нейната площ).
Кемерово - Ке́мерово (на руски: Кемерово) е град (от 1918 г.) в Русия, административен център на Кемеровска област.
Кемерър - Кемерър (на английски: Kemmerer) е град в окръг Линкълн, щата Уайоминг, САЩ. Кемерър е с население от 2651 жители (2000) и обща площ от 19,1 km².
Камерун - Камерун е унитарна република в Централна Африка. На запад граничи с Нигерия, на североизток с Чад, на изток с Централноафриканска република, а на юг с Екваториална Гвинея, Габон и Република Конго.
Камерън Диас - Камерън Диас (на англ. Cameron Michelle Diaz) е американска актриса и бивш модел. Родена е на 30 август 1972 г.
Камерън (кечистка) - Ариан Никол Андрю (родена на 3 ноември 1987) е американска певица, модел, танцьорка, придружителка и професионален кечист най-добре позната от времето си в WWE под сценичното име Камерън (кратката форма на Камерън Лин).
Камерън Далас - Камерън Александър Далас (роден на 8 септември 1994 г.) е американска интернет личност, познат със забавните си видеа в социалната мрежа Vine.
Камертонна диаграма на Хъбъл - Камертонната диаграма на Хъбъл е графично представяне на класификацията на типовете галактики, предложено през 1925 г.
Камерън Уест - Камерън Уест (на английски: Cameron West) е американски музикант и писател на произведения в жанра трилър.
Камера обскура - Камера обскура (на латински: camera obscūra – „тъмна стая“) е опростено оптично устройство, което позволява да се получат оптични изображения на реални обекти.
thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да ползвате през мобилни устройства или да инсталирате речник плъгин в браузър Firefox или IE.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.