денк

 

Тълковен речник

денкът, денка, мн. денкове, (два) денка, м. Голям вързоп с вещи. Събра всичкия си багаж в два денка.

Синонимен речник

(същ.) пакет, вързоп, бала, тесте, топ
(същ.) пакетче

Българо-Английски речник

bundle, pack, bale

Подробна информация от Wikipedia

Денка Илиева - Денка Илиева е българска писателка.
Денка Илиева-Вергилова - Денка Илиева-Вергилова е български геолог.
Денко Малески - Денко Малески е политик, политически аналитик и пръв министър на външните работи на Република Македония.
Денко Николов - Денко Николов Попов е български революционер, деец на Върховния македоно-одрински комитет
Денкендорф (Вюртемберг) - Денкендорф (на немски: Denkendorf) е община в Баден-Вюртемберг, Германия с 10 588 жители (31 декември 2014).
Иван Денкоглу - Иван Николаевич Денкоглу (рожденото му име е Иван Ненов Денков; 30 ноември 1781 – 16 май (или 13 май) 1861) е български предприемач и просветен покровител през Възраждането.
Рауф Денкташ - Рауф Раиф Денкташ (на турски: Rauf Raif Denktaş) е кипърски политик от Партията на националното единство, президент на признатата само от Турция Севернокипърска турска република от 1976 до 2005 година.
Денга - Денга е инфекция, причинена от вируса денга, който се предава от комари. Позната също и като „трошаща костите“ треска (на англ.: bonebreak fever), тъй като причинява толкова силна болка, че човек има усещането, че костите му се трошат.
Дентална медицина - Денталната медицина (още зъболечение) е приложна медико-биологична наука. Тя е дял от стоматологията, който изучава устройството, функциите, диагностиката, профилактиката и лечението на заболяванията на зъбите.
Ден на бащата - Денят на бащата е празник, на който се чества бащинството и родителските грижи на мъжете, точно както на Деня на майката се чества майчинството.thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да инсталираш речник плъгин в браузър IE или Firefox. Това е много удобно и спестява време.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.