Речник на думите в българския език

Тълковен, синонимен, етимологичен, двупосочен Английско-Български речник
inforechnik.info
грешка?

бюлетѝна

 

Тълковен речник

мн. бюлетини, ж. Листче с имена на кандидати за избор чрез тайно гласуване.

Българо-Английски речник

(избирателна) voting-paper, ballot-paper
бяла/недействителна БЮЛЕТИНА a blank/bad voting paper

Подробна информация от Wikipedia

Бюлетин (1919) - „Бюлетин“ е български вестник, излизал от април до 3 август 1919 година в София като орган на Временното представителство на обединената бивша ВМРО.
Бюлетин на Вътрешната македонска революционна организация (обединена) - „Бюлетин на Вътрешната македонска революционна организация (обединена)“ е нелегален български комунистически вестник, орган на ВМРО (обединена), излязъл през юли 1936 година в София.
Бюлетин (1922) - „Бюлетин“ е български вестник, излизал от 29 януари до 2 юли 1922 година в Пловдив като орган на Дружеството на македонската емиграция в Пловдив.
Бюлетин на Съюза на македонските политически организации в Съединените щати и Канада - „Бюлетин на Съюза на македонските политически организации в Съединените щати и Канада“ е американски български вестник, излизал от през 1925 година в Индианаполис.
thumbnail Може да помогнеш за развитието на речника, като станеш редактор и добавяш нови думи или добавяш описание на думи, които са въведени, но все още нямат определение. Ако този речник ти се струва удобен и полезен, може да направиш дарение за развитието на речника. Предварително ти благодарим за подкрепата!

Уникален

Този речник е уникален с това, че съдържа думи, които често се пишат грешно и при търсене предупреждава за тях.

Удобен

Може да ползвате през мобилни устройства или да инсталирате речник плъгин в браузър Firefox или IE.

Различен

След време речникът ще съдържа набор от жаргонни думи и други некнижовни думи използвани за обида.